over hurricane international

Rust in een hectische omgeving. Iets waar iedereen behoefte aan heeft. Een plek waar je zelfverzekerd, stabiel en goed voelt. Een plek waar je op kunt vertrouwen en de mogelijkheid krijgt om in te kunnen groeien. Het kan alleen lastig zijn om deze plek voor jezelf te creëren. Je krijgt de kans niet of weet niet hoe je dit het beste kunt aanpakken. 

 

Hurricane International wil jongeren helpen om deze plek te creëren. Wij willen jongeren uit de regio de structuur en stabiliteit geven die zij nodig hebben. Door jongeren vakgerichte opleidingen en persoonlijke begeleiding te geven, bieden wij hen de kans om te werken bij de aangesloten bedrijven. 

 

Dit vereist hard werken, vertrouwen en motivatie. Van de jongeren, de werkgevers en onszelf. Samen als één team gaan we aan de slag met jouw toekomst. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen en zorgen voor structuur en stabiliteit in jouw dagelijks leven. Verder vinden wij beweging en sport erg belangrijk. Daarom is ook jouw gezondheid een prioriteit voor ons en bieden daarom ook de mogelijkheid om te kickboksen. 

 

Zo zijn wij, naast het begeleiden in het werkveld, ook jouw sparringpartner in de ring. Kansen zijn er voor iedereen mits die kans met beide handen wordt aangepakt. Wij willen met Hurricane International jou deze kans bieden.

 

Osuuu!

Arjen Pattenier, Mattheo Rozemond, Job-Joris Erentreich en het Hurricane-team

Hurricane International is opgericht vanuit een samenwerking tussen Gould Services, een bedrijf binnen de on- & offshore wind en logistieke sector, en Zeeuws-Fit, een kickboksschool. Door de passie voor sport zijn wij, als oprichters, met elkaar in aanraking  gekomen en hebben de gezamenlijke ambitie om jongeren uit de regio te helpen.

Meld je ook aan!